diumenge, 3 d’abril del 2016

AL TERCER TRIMESTRE ARRIBA EL VOLEIBOL A L'ESO!

Els alumnes de 1r,2n i 3r d'ESO ja podeu mirar  a la pàgina de secundària d'aquest mateix Bloc els documents a tenir en compte per aquest trimestre!

Ànims i a rematar bé la feina!

JUGUEM A LA NATACIÓ SINCRONITZADA!


Aquest segon trimestre, després de treballar la disciplina aquàtica més coneguda ( la natació i els seus diferents estils), ens hem iniciat ,durant tres  sessions, al món de la natació sincronitzada.
Sembla fàcil però el medi aquàtic és un medi aliè a l’home, el qual no està adaptat per fer-hi coses aparentment tan senzilles com parlar, ballar, girar, saltar, agafar-se de la mà.......i sense fer trampes! Es a dir, sense tocar en cap moment al terra o sense recolzar-se a la paret o a la corxera .
Aquest trimestre hem descobert que quan a l’aigua et poses a fer coses que no són nedar a crol, braça, esquena o papallona.... les coses es compliquen. De sobte,cal integrar noves formes de relació físiques amb el medi que ens envolta, l’aigua, i acomodar-se a noves estructures de relació.

Al vídeo podeu veure una petita mostra del treball realitzat.




Clica aquí per veure el vídeo

AQUÍ TENIM LES ESCENES D'ACROSPORT

Aquí podem veure una petita mostra de les escenes d'expressió corporal i acrosport  que els alumnes de 5è  de primària van realitzar al 2n trimestre.


Clica aquí per veure el vídeo







Per aquest tercer trimestre començarem pel bàdminton!Ja us ho ensenyarem!